Skip to content

Palvelut

Pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti toteutettu brändäys nostaa liikevaihtoa keskimäärin 23 %

Lucidpress, The Impact of Brand consistency report, 2016

Brändin rakentaminen on sijoitus - alku menestystarinalle. Meiltä saat vahvan brändin rakentamiseen tarvittavat toiminnot: brändistrategiset palvelut, ideoinnin ja suunnittelun, visuaalisen identiteetin, web designin sekä videotuotannot ja valokuvauksen.

Meiltä saat eksklusiivista palvelua ja pitkäaikaista kumppanuutta. Otamme projekteja rajatun määrän vuosittain, jotta pystymme antamaan sinulle ansaitsemasi huomion. Tärkein tehtävämme on haastaa sinua valjastamaan brändin rohkeus ja voima edelläkävijyydeksi. Tarjoamme rohkeita ideoita, strategista suunnittelua sekä kekseliästä ja yrityksesi arvomaailmaan nojaavaa designia.

Palvelut
  • 1. Strategia
  • 2. Identiteetti
  • 3. Soveltaminen
  • 4. Kuvaukset
Strategia

1. Strategia

Tässä vaiheessa tunnistamme yrityksesi parhaan potentiaalin. Asiakasymmärrys toimii vahvana perustana eli mitä lisäarvoa brändisi todella tuottaa asiakkaallesi?

Brändityöpaja

Jokaisen projektimme alkaa brändityöpajasta. Kestävä brändityö perustuu huolelliseen suunnitteluun.

Brändistrategia

Brändistrategia toimii toimintasuunnitelmana: brändin asemointi, arvomaailma, tavoite ja olemassa olon syy. Tärkeä tehtävämme on miettiä, millaiset ominaisuudet tuottaa lisäarvoa ja lisää haluttavuutta. Huolella tehty brändin suunnittelu takaa eväät menestystarinalle.

Brändiarkkitehtuuri

Brändin rakentaminen ja muotoilu niin, että tehdään ostaminen helpoksi. Mitä tarjoat ja puhut siitä niin, että asiakkaasi ymmärtävät.

Konseptointi & nimeäminen

Olemme mieluusti mukana alusta alkaen, meiltä lohkeaa uusia brändinimiä ja saamme risteilevät ideasi nivottua selkeiksi konsepteiksi.

Tutkimukset & trendit

Ideasta suunnannäyttäjäksi! Olemme kuin pesusieniä - olemme kartalla maailman trendeistä sekä kuumimmista tutkimuksista, ne toimivat projekteissa tienviittoina.

Identiteetti

2. Identiteetti

Miltä brändi näyttää, kuulostaa, tuntuu ja maistuu? Tässä vaiheessa autamme sinua valitsemaan elementtejä, mitkä tekevät brändistäsi kiinnostavan ja haluttavan. Brändin rakentaminen ja visuaalisuus kulkee käsi kädessä.

Brändi-identiteetti / visuaalinen identiteetti

Leipälajimme! Visuaalinen identiteetti pitää sisällään seuraavat: logosuunnittelu, väripaletin suunnittelu, typografia, ikonien suunnittelu, graafiset elementit. Elementtien animointi ja 3D-suunnittelu maustamaan kokonaisuutta!

Tone of voice

Autamme löytämään brändisi äänensävyn, millainen kieli toimii käytännössä.

Tarinoiden luominen

Tarinat jäävät tuotteita ja faktoja paremmin ihmisten mieleen. Bränditarinan kirjoittaminen, historian avaaminen ja lupauksen tiivistäminen sloganiksi.

Web design & UI design

Toteutamme verkkosivut kokonaisuutena: käyttäjäkokemuksen suunnittelu, webkehitys, SEO eli hakukoneoptimointi, hakusanatutkimus.

Brändikäsikirja & graafinen ohjeisto

Brändi ohjaa kokonaisuudessaan sitä, miten ihmiset organisaatiossa toimii ja miten yrityksestä viestitään. Koostamme brändiin liittyvät elementit käsikirjaksi.

Kuvaukset

3. Kuvaukset

Huolehdimme valo- ja videokuvaukset kokonaisuudessaan avaimet käteen-periaatteella alun konseptoinnista valmiiseen lopputulokseen eli ota rennosti ja nauti kupillinen kahvia sillä välin! Meiltä saat kokonaisen tiimin esimerkiksi set designiin, stailaukseen ja maskeeraukseen saakka.

Valokuvaus

Valokuvaukset eri muodoissaan: yrityskuvaus, brändikuvaus, tuotekuvaus, henkilöstökuvaus, artistikuvaus, still life kuvaus.. Toteutamme kokonaisuuden toiveidesi mukaisesti.

Videokuvaus

Brändivideot toteutamme kokonaisvaltaisesti sisältäen ideoinnin, käsikirjoituksen, kuvaussuunnittelun ja -järjestelyn, valaisun, ammattimaisen toteutuksen, leikkaamisen sekä viimeistelyn.

Strategia

4. Soveltaminen

Miten brändin rakentaminen onnistuu eri kanavissa ja miten brändi näyttäytyy asiakkaillesi? Toteutamme digitaaliset tuotteet ja markkinointimateriaalit brändiisi sopivalla tavalla.

Art Direction

Tuomme brändin eloon eri muodoissaan ja pidämme huolen siitä, että brändi pysyy raikkaana.

Digitaalisen tuotteet

Näytämme, miten brändisi elää digitaalisissa kanavissa.

Pakkaussuunnittelu & julkaisut

Suunnittelemme käsinkosketeltavat materiaalit.